En intensiv och rolig sport

Hej och välkomna till ett nytt blogginlägg! Redan onsdag morgon, snacka om att den här veckan verkligen bara sprungit iväg. Vi har haft strålande sol i Borås under några dagar nu och det känns så härligt att våren äntligen är här! Men nu är det inte våren som jag tänkt prata om utan det är faktiskt Padel som jag tänkte diskutera lite med er. Padel är väl om jag får säga det ett fenomen som under de senaste åren fullkomligen har exploderat, inte bara i Borås utan över hela vårt avlånga land. Jag måste faktiskt medge att det är en väldigt rolig och intensiv sport. Det bästa med padel är att det spelar inte riktigt någon roll vilken nivå man är på, utan det är riktigt roligt så länge man är fyra stycken som ligger på ungefär samma skicklighet. Jag har i mina dagar spelat väldigt mycket tennis och jag ska helt ärligt säga att jag var lite tveksam första gången jag skulle lira padel. En liten tennisbana med väggar, hur skulle det kunna vara kul? Men ack vad fel man kan ha, visst är det lite enklare än tennis men det är faktiskt väldigt roligt och sjukt intensivt. Jag tror att denna sporten har blivit så stor ju för att det är väldigt enkelt, alla kan som sagt spela utan att det krävs några större skickligheter. Om jag har någon läsare där ute som ännu inte testat spela padel, så kan jag verkligen rekommendera det! Samla ihop ett gäng och boka en bana, ni kommer inte ångra er. Det var allt jag hade att säga idag, nu har det blivit dags för mig att återgå till arbete här i några timmar innan det är dags för lunch. Vi håller tummarna för att solen tittar fram över Borås här under dagen och så hoppas jag att ni får en fantastiskt härlig vecka!