En kopp kaffe innan tennismatchen

Tjenare bloggen! Nu börjar sommaren på riktigt och det känns riktig skönt att vara nere i Båstad igen för att bo här i några månader. Jag sitter på ett café och väntar på att en kollega till mig ska bli klar, det är nämligen tennismatch på gång så jag värmer upp med en kopp kaffe och en liten smörgås. Senaste gången jag satte mina fötter på tennisbanan var i höstas så jag är lite ringrostig om man säger så, men det brukar inte ta allt för lång tid innan man kommer in i det igen. Båstad är som ni säkerligen vet en ort där det är mycket stora tennisturneringar på sommaren och det finns en hel del banor som man kan spela på. Nu håller inte vi riktigt den klassen så att vi är med i någon turnering eller liknande, utan vi spelar mest på skoj och för att hålla hälsan uppe. Det är ett roligare träningsformat än att gå på gym. Jag har faktiskt spelat tennis ända sedan jag var liten grabb och så hyfsat bra skulle jag nog säga att jag är men det skiljer fortfarande väldigt mycket från proffsen. När tennisveckan är här i Båstad så brukar jag och min kollega kolla på lite matcher, det är riktigt roligt att se tennis i ett sånt högt tempo och med en sån hög precision. Vi får se hur länge jag behöver sitta här på ett café innan min kollega kommer, han brukar vara lite seg på mornarna så det kan nog dröja en stund till. Efter vi har spelat så går vi nog till ett café igen för att ta en lunch och bara tjata, det är tradition att avsluta tennismatchen med lite eftersnack och en kopp kaffe. Ha en fin dag och ge er ut i det vackra vädret.