Personlig tränare för att maximera träningen

Tjenare bloggen! Jag är en några veckor in i min träning och det känns som att jag har börjat få in rutinerna av att gå till gymmet i Halmstad varannan dag. Dessutom så börjar det faktiskt bli lite roligt att träna igen, framförallt så är det något som är nödvändigt. Jag har dock tappat en hel del av tekniken och planerar därför att få hjälp från en personlig tränare så att jag kan återfå tekniken. För att få bästa resultat eller något resultat överhuvudtaget så gäller det att man gör alla övningar korrekt. När jag tränade förr så använde jag mig bara av hantlar och det är inte så svårt att göra fel då. Nu är jag mycket på maskiner och jobbar vilket kräver att man har korrekt inställning och att man belastar rätt muskler för varje maskin. Det är något som jag inte riktigt har fått grepp om än även fast det finns lite instruktioner på varje maskin så känns det lite klurigt. En personlig tränare kan dock hjälpa mig med det och dessutom så får jag lite pushande i träningen med. Det är aldrig fel att ha någon som står och peppar en när man tränar. Som gammal fotbollsspelare så vet jag själv hur det är att ha både tränare och lagkamrater som manar på och ger en feedback. Det är nyttigt samtidigt som det växer fram ett driv av att alltid vilja göra ännu bättre ifrån sig. En personlig tränare fungerar lite på samma sak, de ser allting från ett annat perspektiv och kan förklara hur jag ska utföra övningarna samtidigt som det driver på att jobba lite hårdare. Så det kan nog vara till väldigt stor nytta. Idag är det faktiskt vilodag så då blir det inte mycket mer aktivitet än promenaden till och från jobbet. Kanske att jag ger mig ut i solen en stund och går en runda i eftermiddag, känns nästan som ett måste när det är kanonväder i Halmstad.