Trappstädning när jag är borta

Tjenare bloggen! I vanliga fall så brukar mina inlägg handla lite mer om sport, men idag bryter jag mönstret lite och tänkte prata om bland annat trappstädning och semester. Jag bor i ett lägenhetshus i Täby som jag själv äger. Huset består av tio lägenheter som jag hyr ut varav en som jag bor i då vill säga. Jag tar hand om det mesta i huset och ser till att det ser fint och snyggt ut under hela året, men jag har också ett sommarställe nere på västkusten som jag försöker att vara på. Därför har lite tiden kommit att börja anställa lite firmor över sommaren som kan ta hand om bland annat trappstädning, gräsklippning och övrig fastighetsservice. Ska jag behöver pendla från Västkusten till Täby en gång i veckan för trappstädning så kommer jag att bli helt tokig. Jag har några veckor på mig att hitta lite folk som kan tänkas se efter huset medans jag är borta på semester, så det är ingen stress men givetvis vill man ha det klart så fort som möjligt. Semestern blir full med golfspelande och det var lite därför som jag just köpte mig ett sommarställe i södra Sverige. Det finns betydligt mer golfbanor och just på sommaren är de riktigt fina banor också dessutom. Min favoritbana ligger nere i Halmstad precis vid Tylösand, med gångavstånd från mitt hus. Det är en väldigt härlig natur och banan är av otrolig hög klass under sommaren. Jag skulle nog säga att de bästa banorna är där nere längs kusten, risken är dock att vinden ibland tar över lite och då blir det betydligt svårare att spela. Men vem gillar inte en tuff utmaning. Nej jag längtar verkligen tills semestern är här så man kan åka ner i några veckor och inte behöva tänka på något annat än att ha det bra.