Utöka tomten med trädfällning

Tjenare bloggen! Jag har en plan som jag vill berätta om och det handlar delvis om sport men också om lite annat. Planen som jag har tänkt ut innebär en liten förändring av min tomt i Alingsås. En stor uppgradering skulle man kunna säga och det kommer krävas både markarbete samt trädfällning. När det kommer till sport så är det golf som gäller för hela familjen, både i utövande men även hemma på teven. Jag är nog den som är mest intresserad och jag försöker faktiskt spela minst tre gånger i veckan, allt som oftast får jag med mig barnen också som tycker det är väldigt kul. Åter till min plan då, vi har en väldigt stor tomt som faktiskt går en bit in i skogen. Däremot så använder vi knappt någonting av all mark utan det enda vi har är en altan, nu ska det dock bli ändring på det. Tanken är att med hjälp av trädfällning och lite skogsröjning fina till marken som vi äger och sen göra mattan tillräckligt för att man ska kunna ha ett golfhål. Så att jag inte behöver åka iväg till den riktigt banan i Alingsås bara för att slå. Nu är det ingen golfanläggning jag hade tänkt bygga utan det är mer av ett korthål för att kunna träna lite inslag. Än så länge är det här som sagt bara en plan och vi får se hur det kommer gå men det hade varit väldigt kul om jag fick min vision förverkligad. Skulle familjen gå med på mitt förslag så är det fortfarande en hel del arbete som krävs innan det blir verklighet. Trädfällning tar visserligen inte så lång tid men att röja upp marken så att det blir en gräsmatta istället är nog ett ganska omfattande arbete. Vi får se hur det här blir.